Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider Slider

parteneri media

Parteneri Media Principali

 

Parteneri Media - Reviste si Ziare

 

Parteneri Media - Online

 

Parteneri Media - Radio & TV

 
 

Salonul Național de Vinuri al României VINTEST 2014 reprezintă un loc excelent pentru a prezenta compania unui public divers și numeros, fiind un eveniment  în care se prezintă unui public țintă și la standard profesionist, industria vinului.

Publicul vizitator este format din cunoscători ai vinului, însemnând un public cu gusturi educate, dornic de a testa noi vinuri, dar și de a încerca produse și servicii.

Locația aleasă pentru cea de a IV-a ediție este Sala Palatului, situată în centrul orașului București (Piața Revoluției), un edificiu modern construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul de Artă al României. Locația s-a afirmat de-a lungul anilor ca o importantă instituție de cultură, fiind gazda multor congrese internaționale, concerte, festivaluri artistice, spectacole, proiecții de film, expoziții naționale și internaționale.

Campania de promovare a Salonului VINTEST 2014 înseamnă expunere mediatică națională pe canalele de televiziune și radio, în presa generalistă și de specialitate, în mediul online, precum și mediul de publicitate outdoor, prin panouri LED, afișe, bannere sau prin materiale printate ca flyere, mape de presă, invitații,roll-up ori în cadrul pre-evenimentelor organizate înaintea Salonului.

Calitatea produselor dumneavoastra va putea fi cunoscuta de un important public: formatori de opinie, lideri ai societăţii civile, miniştri, ambasadori etc.

Copyright © 2014 Vintest. Web site powered by WordPress