Parteneri media

Salonul Vintest 2018 reprezintă un loc excelent pentru a prezenta compania unui public divers și numeros, fiind un eveniment  în care se prezintă unui public țintă și la standard profesionist, industria vinului.

Publicul vizitator este format din cunoscători ai vinului, însemnând un public cu gusturi educate, dornic de a testa noi vinuri, dar și de a încerca produse și servicii.

Locația aleasă pentru cea de a VIII-a ediție este Sala Expozițională a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, recunoscută pentru eleganță și bun-gust, la fiecare eveniment găzduit transformându-se într-un model de gazdă bună, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori.

Campania de promovare a Salonului VINTEST 2018 înseamnă expunere mediatică națională pe canalele de televiziune și radio, în presa generalistă și de specialitate, în mediul online, precum și mediul de publicitate outdoor, prin panouri LED, afișe, bannere sau prin materiale printate ca flyere, mape de presă, invitații, roll-up ori în cadrul pre-evenimentelor organizate înaintea Salonului.

Calitatea produselor dumneavoastra va putea fi cunoscuta de un important public: formatori de opinie, lideri ai societăţii civile, miniştri, ambasadori etc.